Actualizarea PUBG 25.1 elimină arma controversată

Krafton scoate o armă care a fost introdusă în PUGB: Battlegrounds în cea mai recentă actualizare din cauza unei funcții controversate.

REPERE

– Dezvoltatorii Krafton și PUBG Corporation au eliminat pușca Dragunov din PUBG: Battlegrounds din cauza reacțiilor fanilor față de dependența sa de un sistem de calcul al daunelor bazat pe noroc.
– Dezvoltatorii au recunoscut feedback-ul și au scos arma de pe serverele live în timp ce reevaluau sistemul. 
Ei au cerut jucătorilor să completeze un formular de feedback pentru a ajuta la optimizarea puștii pentru implementarea viitoare.
– Pe lângă problema puștii, cea mai recentă actualizare a introdus o hartă reînnoită, furtuni de nisip și o colaborare cu Aston Martin.

Dezvoltatorii Krafton și PUBG Corporation au scos cea mai recentă armă din PUBG: Battlegrounds după un răspuns negativ din partea fanilor. Cea mai recentă actualizare pentru PUBG: Battlegrounds a fost lansată inițial pentru jucători pe 2 august și a adus o serie de modificări popularului joc multiplayer Battle Royale, inclusiv diferite modificări ale hărților și moduri de joc.

Odată cu aceste schimbări, o nouă armă, pușca Drăgunov, a fost introdusă în PUBG: Battlegrounds . Arma puternică care utilizează muniție de 7,62 mm și oferă la fel de multă putere ca o pușcă cu lunetă, totuși, se bazează pe un sistem de numere aleatorii pentru a calcula daunele cauzate. Fanii și-au exprimat îngrijorarea față de sistemul RNG din spatele puștii, deoarece însemna că uciderile se bazează mai degrabă pe noroc decât pe îndemânare.

După ce a ascultat preocupările fanilor cu privire la armă, Krafton a postat o declarație pe site-ul oficial PUBG: Battlegrounds, recunoscând feedback-ul cu privire la pușca Dragunov. Ca măsură temporară, echipa a scos arma de pe serverele live PUBG în timp ce sistemul este evaluat. În încercarea de a menține jucătorii implicați cu vechiul joc Battle Royale , dezvoltatorii le-au cerut jucătorilor să completeze un formular de feedback pentru a ajuta la optimizarea puștii, astfel încât să poată fi implementată în joc în cel mai bun mod posibil.

Pe lângă problemele cu Dragunov, cea mai recentă actualizare pentru PUBG: Battlegrounds a oferit jucătorilor o hartă reînnoită, împreună cu numeroase schimbări în joc, inclusiv introducerea furtunilor de nisip. Acest nou element de joc înlocuiește Zona Roșie existentă pe harta Miramar și aduce noi provocări, cum ar fi vizibilitatea redusă și sănătatea în mod constant epuizat.

Actualizarea 25.1 pentru PUBG: Battlegrounds aduce, de asemenea, cea mai recentă colaborare cu producătorul de mașini Aston Martin și oferă jucătorilor oportunitatea de a conduce harta reînnoită într-un supermașină de lux. Această colaborare este cea mai recentă dintr-o serie lungă de francize și produse care au făcut echipă cu jocul de mare succes battle royale. Recent, Capcom s-a asociat cu Krafton pentru a aduce skin-uri Street Fighter 6 la PUBG: Battlegrounds , deoarece jucătorii pot cumpăra în prezent costume care amintesc de Ryu, Chun-li și Cammy.

Rămâne de văzut când va reveni Dragunov-ul la PUBG: Battlegrounds, deși este un pas pozitiv faptul că dezvoltatorii caută contribuții din partea comunității. În timp ce PUBG continuă să aibă o bază de jucători destul de mare, Krafton finanțează și dezvoltarea unui joc care să rivalizeze cu Escape From Tarkov . Proiectul BlackBudget,așa cum este cunoscut în prezent, este setat să fie un shooter de extracție PvPvE într-o lume deschisă vastă. Detaliile despre o fereastră de lansare fermă nu au fost încă dezvăluite, dar se pare că echipa de la Krafton caută să ofere diferite experiențe jucătorilor.

PUBG: Battlegrounds este disponibil acum pe PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One și Xbox Series X/S.