Square Enix vrea întrebările fanilor pentru Final Fantasy 7 Q&A

Square Enix le lasă fanilor Final Fantasy 7 să pună întrebări pentru un program viitor care se concentrează pe crearea unor aspecte precum Shinra și Sephiroth.

REPERE

– Square Enix invită fanii Final Fantasy 7 să pună întrebări despre istoria jocului pentru un program viitor, permițându-le să învețe despre crearea jocului video iconic.
– Final Fantasy a avut un an de succes, odată cu lansarea Final Fantasy 16, noua expansiune pentru Final Fantasy 14 și cu titluri viitoare precum Rebirth și Ever Crisis, care îi încântă pe fani.
– Programul Interviu pentru creatori se va concentra pe compania Shinra și pe antagonistul Sephiroth și își propune să atragă mai multă implicare și anticipare a fanilor pentru lansarea jocului pentru mobil Ever Crisis.

Square Enix tocmai a deschis un apel pentru fanii Final Fantasy 7 pentru a pune întrebări despre anumite aspecte ale istoriei jocului pentru unul dintre programele viitoare cu echipa de dezvoltare. Pentru membrii comunității care doresc să afle mai multe despre istoria Final Fantasy 7 , aceasta este o modalitate excelentă de a fi auziți de dezvoltatori și de a afla ce s-a întâmplat în spatele creării jocului video iconic.

2023 a fost un an mare pentru franciza Final Fantasy . Final Fantasy 16 a fost un mare succes anul acesta, MMORPG-ul Final Fantasy 14 a făcut furori online odată cu dezvăluirea noii sale expansiuni Dawntrail și au fost făcute, de asemenea, anunțuri majore pentru titlurile Final Fantasy 7 Rebirth și Ever Crisis . De fapt, viitorul joc pentru mobil Ever Crisis tocmai și-a dezvăluit data oficială de lansare pentru septembrie 2023. Și cu Rebirth pregătit pentru lansare la începutul lui 2024, fanii au multe de așteptat când vine vorba de una dintre cele mai populare francize de jocuri video de la Square Enix. .

Împărtășind detalii despre programul „Interviul creatorului” Final Fantasy 7 pe site-ul oficial japonez al Square Enix, compania le cere fanilor să trimită întrebări despre ceea ce doresc să afle despre infama companie Shinra a jocului și antagonistul principal al seriei, Sephiroth . . În program îl vor prezenta Kazushige Nojima, scenarist pentru Final Fantasy 7 și fondatorul Stellavista Ltd., precum și producătorul Shoichi Ichikawa pentru Final Fantasy 7 Ever Crisis . Ambii membri probabil au o mulțime de trivia și informații interesante de împărtășit despre titlurile respective la care au lucrat.

Este logic că Square Enix abordează istoria lungă a companiei Shinra din Final Fantasy 7 și povestea din spatele lui Sephiroth acum. Ever Crisis se lansează foarte curând, iar povestea jocului mobil se concentrează în parte pe partea antagonistului cu părul argintiu. Și, având în vedere că compania le cere fanilor să se implice în interviu, trimițând întrebările lor, Square Enix caută probabil să se implice mai mult pentru a atrage baza de fani să verifice jocul când acesta va fi lansat.

Din păcate, fanii vor trebui să aibă un cont oficial Square Enix pentru a trimite întrebările lor pentru Interviul cu creatorul Final Fantasy 7 . În plus, nu există informații dacă site-ul va primi întrebări de la fanii globali Final Fantasy 7 . Cu toate acestea, ei pot urmări în continuare interviul odată ce acesta este difuzat și, sperăm, că alții au putut trimite aceleași întrebări pe care le-au avut despre joc.

Final Fantasy 7 este disponibil pentru dispozitive mobile, Nintendo Switch, PC, PS1, PS4 și Xbox One.