Xbox Game Pass Shadow Drops Joc FPS clasic

Jucătorii care tânjesc după o doză de acțiune FPS clasică pe Xbox Game Pass primesc vești bune datorită unei căderi de umbră a serviciului.

REPERE

– Quake 2 Remastered a fost lansat pe Xbox Game Pass și alte platforme, oferind noi îmbunătățiri, multiplayer online, cooperare și un nou episod.
– QuakeCon 2023 marchează revenirea evenimentului în persoană și a început cu anunțul Quake 2 Remastered, în urma unor scurgeri și speculații.
– Versiunea remasterizată oferă imagini îmbunătățite, funcționalitate cross-play și conținut suplimentar, cum ar fi expansiunea Call of the Machine și expansiunile originale.

După multe zvonuri și scurgeri, Quake 2 Remastereda căzut umbră pe Xbox Game Pass și alte platforme. Abonații Xbox Game Pass și actualii proprietari ai Quake 2 vor primi o actualizare care include o nouă îmbunătățire a rezoluției, multiplayer online și cooperare cu jocul încrucișat activat și un nou episod pe care să-l cucerească jucătorii.

Anunțul Quake 2 Remastered a venit la începutul QuakeCon 2023 la Gaylord Texan Resort & Convention Center din Grapevine, Texas. Este prima ediție personală a QuakeCon din 2019, când pandemia COVID-19 a forțat id Software și Bethesda să găzduiască evenimentul de la distanță. Evenimentul din acest an, care se desfășoară între 10 august și 13 august, pare a fi o revenire la formă în urma pandemiei. Ca atare, evenimentul a început cu confirmarea că Quake 2 Remastered există în urma unor scurgeri și speculații în jurul proiectului. În versiunea originală a Quake 2,jucătorii și-au asumat rolul de Bitterman, un marin însărcinat să împiedice extratereștul Strogg să invadeze Pământul, ducând lupta în lumea natală a extratereștrilor într-o lovitură preventivă.

În timp ce Quake inițial conținea referințe la groaza Lovecraftiană, id Software a optat pentru o temă științifico-fantastică pentru continuare. Quake 2 Remastered va include meciuri multiplayer online , cum ar fi Capture the Flag și Team Deathmatch. Jocul va avea un mod co-op online cu funcționalitate de joc încrucișat atât pe PC, cât și pe consolă și va avea setări de accesibilitate actualizate, precum și umbre, texturi și iluminare actualizate de-a lungul fiecărui nivel.

Jucătorii PC, PS5 și Xbox Series X/S vor putea rula și Quake 2 Remastered la rezoluții de până la 4K și o rată de reîmprospătare de până la 120 Hz pe monitoare compatibile. Cu toate acestea, Quake 2 Remastered pe PC necesită un procesor Intel Core i5-6600k sau AMD Ryzen 5 1600 sau mai bun și o placă grafică NVIDIA GeForce GTX 1070 sau AMD RX Vega 56 sau mai bună pentru a rula la 4K. Quake 2 Remastered oferă conținut nou , inclusiv expansiunea Call of the Machine, concepută de MachineGames. Remasterul include, de asemenea, expansiunile originale numite The Reckoning și Ground Zero, cu îmbunătățiri ale AI ale acestuia din urmă disponibile în toate episoadele.

Ca bonus, Quake 2 64 va fi disponibil pentru jucătorii care au ratat acea versiune specială a Quake 2 pentru a se bucura. Una peste alta, abonații Xbox Game Pass nu vor dori să rateze să experimenteze din nou Quake 2 sau, pentru prima dată, cu Quake 2 Remastered .

Quake 2 Remastered este disponibil acum pentru PC, PS4, PS5, Switch, Xbox One și Xbox Series X/S.