Un nou joc pe Steam a costat 1 milion de dolari

Un joc Steam Early Access, lansat pentru prima dată la mijlocul acestui an, are în prezent un preț de approximativ 200 Euro in magazinul Steam, fiind listat pe data de 4 August 2023 cu pretul de 1 milion de dolari.

Repere

  • Spooky Men, un joc de groază în cooperare cu acces anticipat pe Steam, are în prezent un preț scandalos de 1 milion de dolari, ceea ce îl face unul dintre cele mai scumpe jocuri de pe platformă.
  • Jocul a primit inițial recenzii negative când a fost listat la un preț mai ieftin, dar creșterea recentă a prețului a dus la o recepție mixtă, cu unele evaluări pozitive ale utilizatorilor, deși mai ales în glumă.
  • În ciuda prețului său ridicat, dezvoltatorul a oferit coduri prin Discord, ceea ce a creat un anumit interes și ar putea atrage mai mulți oameni să încerce jocul.

Jocul de groază în Co-op pe Steam early access Spooky Men este în prezent listat la 195 Euro ( fiind listat cu 1 milion de dolari ) pe platforma de distribuție digitală a Valve. Editorii au libertatea de a-și stabili propriile prețuri pe Steam și, deși marea majoritate sunt rezonabile în acest sens, există unii care își vând jocurile la prețuri astronomice.

Nu cu mult timp în urmă, jocul The Hidden and Unknown a făcut titluri după ce s-a descoperit că se vinde cu 1.999,90 USD și oferea doar câteva ore de joc. The Hidden and Unknown rămâne listat la acel preț ridicol, dar prețul de 1 milion de dolari a lui Spooky Men îi scoate cu adevărat din apă pe The Hidden and Unknown .

Dezvoltat și publicat de Bloody Bear, Spooky Men este un joc Early Access care a fost lansat pentru prima dată pe 10 mai 2023. Se pare că, atunci când a fost lansat pentru prima dată, a fost listat la un preț mult mai rezonabil de până la 0,59 USD, conform SteamDB. Cei care au încercat jocul la acea vreme i-au dat recenzii negative, dar, de la creșterea masivă a prețului, recepția sa generală a trecut de la negativ la mixt. Evaluările mai recente ale utilizatorilor pentru acest joc au fost pozitive, deși sunt în mare parte recenzii în glumă. Potrivit utilizatorilor de pe Reddit, dezvoltatorul jocului a oferit key-uri pe Discord, de unde unii oameni au reușit să joace în ciuda prețului său ridicol de 1 milion de dolari.

4 August 2023
8 August 2023

În ceea ce privește de fapt jocul, Spooky Men este un joc multiplayer online pentru 8 jucători în care jucătorii trebuie să supraviețuiască într-o casă bântuită. Jucătorii pot juca ca oameni dar și ca o fantomă, oamenii trebuind să lucreze împreună pentru a scăpa din casă, în timp ce fantoma încearcă să-i saboteze. Pe hârtie, sună asemănător ca Phasmophobia , dar cu o întorsătură multiplayer asimetrică, ceea ce nu este neapărat o idee groaznică, dar primele recenzii par să indice că execuția a lipsit.

Desigur, având în vedere că Spooky Men este Early Access, există întotdeauna șansa ca acesta să poată primi actualizări substanțiale care îmbunătățesc cu adevărat experiența. Și, în timp ce prețul de 195 Euro poate părea că îi va împiedica pe oameni să încerce jocul, poate ajunge să atragă mai mulți oameni decât înainte. S-a generat deja un anumit interes pentru Spooky Men pe rețelele de socializare, iar acum mai mulți oameni și-ar dori să-și încerce mâna să obțină jocul de groază cooperativ de 195 Euro printr-un Key cadou pe Discord-ul oficial.

Surse: RedditSteamSteamDB