Jump to content
Sign in to follow this  
Bvcovia

Reclamatie MoTaNeL

Recommended Posts

Avand in vedere ca mi s-a spus nick name-ul in conversatia voastra , nu ma bag in nici o decizie asupra ta sau a lui . Mai este staff-ul de administratori care sa urmareasca cauza si sa dea verdictul. 

Parerea mea ii ca :

1. Ownerul serverului nu trebuie sa isi argumenteze decizia de a bana un jucator in fata staff-ului de pe forum si in orice caz nu in fata unui simplu membru.

2. Aceasta reclamatie nu intra in categoria nici unui timp de reclamatie de tip forum . Argumentez si de ce : Motanel fiind Dezvoltator (Membru staff forum) nu a incalcat cu nimica regulamentul forumului . Tu in schimb la cererea lui, ai putea primi warn pentru limbaj inadegvat in conversatii private , pe scurt el te poate denunta ca ai adus injurii la adresa lui . 

3. Daca chiar vrei sa aduci o reclamatie de tipul "nu iti convine de serverul dej ,detinut de motanel"- si susti ca nu merita a fi cu serverul in comunitatea gamelive ,pentru ca pune comunitatea intr-o postura proasta . Atunci esti rugat sa vi cu mult mai multe dovezi ,martori si reclamatii de la alti jucatori .

4. Avand in vedere ca el ii owner si ti-a cerut un simplu wg si nu l-ai putut da , asta inseamna ban pentru orice tip de jucator ,chiar daca sustii ca nu il poti efectua sau trimite. 

 

Spor si succes. 

Astept administratorii sa isi dea cu parerea la acest topic tip reclamatie .

 

  • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nu am sa vin sa scriu romane, voi fii scurt și la obiect.

Fondatorul și tot odată deținătorul serverului Dej este Motănel, staff-ul atât și administrația GameLive nu se baga peste deciziile lui pe server. El “taie și spânzura”, are dreptul de a-și alege ce fel de persoana sa joace pe server.

Atata timp cât el tia cerut un test tip wg, tu ca și jucător ești obligat sa respecți ordinele  date de către un admin odată ce ești presupus de folosirea codurilor.

Pe partea cealaltă legată de forum, el a procedat corect acordânduți un punct de warn pentru un limbaj vulgar și jigniri asupra unui membru administrativ.

Concluzie: O reclamație in care reclamantul este vinovat pentru un limbaj interzis pe comunitatea GameLive

 

Mai aștept și alte păreri din partea membrilor administrativi pana nu se va Închide topicul

  • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

1. Nu a incalcat nici o regula de pe forum.

2. Actiunile sale (cu privire la serverul detinut) sunt justificate

3. Warn-ul l-a dat pe merit.

In concluzie, si-a exercitat atributiile de pe forum in mod corect, aplicand regulamentul. 

  • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

GameLive /:love ,creat din extorsiunea produsă de transformarea unei anumite Coalitii /angrydevil ,care a dus la împărțirea fragmentată. Gamelive e tărâmul online de împușcat /:smirk, adecvat spiritului de gamer /:v ,în proporții scăzute sau ridicate, depinde de fiecare în felul său cum osclizează, prezent într-un cadru și o formă, unică, neplagiată și originală din fiecare punct de vedere, rulând sub o formă de prezentare [pH] />:). Luând amploare, ca urmare GameLive /:arrowheart

Stats

100x31.gif Statistici T5

 

/clap Donatii realizate : /:v 

  • /:smirk Taha : 1000 €
  • CIP : 50€
  • REBOOK : 50€

Facebook

Parteneriate Gamelive

comunitate cs WwW.4en3rgY.FOruMZ.Ro WarGods"/ Devilz"/ Un-Glont.Ro Comunitatea Counter-Strike STEAM ON

NE REZERVAM DREPTUL DE A NE SELECTA PARTENERII IN TIMP DE 48 ORE.

CafeSuite - professional internet cafe management software

×