Jump to content

Anunturi Administrative

 • De ce sa Donez ?

  GameLive este o comunitate non-profit.Toate costurile noastre sunt îndeplinite prin donații pe care le primim de la utilizatorii noștri. Dacă vă bucură utilizarea comunității, vă rugăm să donați pentru a ne sprijini.

zamasu

Loiali
 • Content Count

  35
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2
My Favorite Songs

zamasu last won the day on May 24

zamasu had the most liked content!

Community Reputation

3 Neutral

About zamasu

Recent Profile Visitors

185 profile views
 1. zamasu

  Retragere zamasu

  Ma retrag, deoarece avem baieti cu owner donat pe serverul acesta care au experienta necesara sa aiba grija de server, si un comportament extraordinar de asemenea! Imi pare rau, Taha, dar in felul acesta nu se poate tine un server, daca dam admine la absolut toata lumea si isi bat joc de acest grad.
 2. zamasu

  Skin Admin

  Nu.
 3. zamasu

  Plugin spec

  Nu se poate sta spectator pe server, ori e defect pluginul, ori nu stiu, devine o problema care te calca pe nervi efectiv. Se poate face ceva in legatura cu asta?
 4. zamasu

  Problema gag

  Macar modificat sa pot spune si eu + multi altii anumite cuvinte (reclamatie fiind unul din ele) fara sa primesc gag, ca nici "amx_ungag" nu imi pot da, spunand ca sunt imun si ca nu am primit. E cea mai mare buba de pe server, foarte enervanta si nu exista solutii in-game. Un nou amx_gag si o modificare gag_words.ini si totul o sa fie smooth pe viitor.
 5. zamasu

  Prezentare diliul

  Salut.
 6. zamasu

  Problema gag

  Stiu sa evite gag-ul, injurand incontinuare, persoanelor carora vreau sa le dau gag, nu primesc, am patit astazi de prea multe ori deja, vreau sa le dau gag, in chat imi scrie ca au primit, dar ei vorbesc fara nici o problema, fara sa dea retry pe server. Propun chiar pe calea asta scoaterea gag_words.ini , deoarece pana si cuvantul "reclamatie" avand anumite litere pe care nu le voi mentiona, nu poate fi folosit, primesti gag 3 minute si tu nu ai injurat sub nici o forma.... Dar exista si un dezavantaj, deoarece unii playeri daca vad injuraturi, ies de pe server, deci nici una din solutii nu e buna. Trebuie rezolvata problema intr-un fel sau altul, deoarece devine frustrant...

GameLive /:love ,creat din extorsiunea produsă de transformarea unei anumite Coalitii /angrydevil ,care a dus la împărțirea fragmentată. Gamelive e tărâmul online de împușcat /:smirk, adecvat spiritului de gamer /:v ,în proporții scăzute sau ridicate, depinde de fiecare în felul său cum osclizează, prezent într-un cadru și o formă, unică, neplagiată și originală din fiecare punct de vedere, rulând sub o formă de prezentare [pH] />:). Luând amploare, ca urmare GameLive /:arrowheart

Stats

100x31.gif Statistici T5

 

/clap Donatii realizate : /:v 

 • /:smirk Taha : 1000 €
 • CIP : 50€
 • REBOOK : 50€

Follow us

Facebook

Parteneriate Gamelive

comunitate cs WwW.4en3rgY.FOruMZ.Ro WarGods"/ Devilz"/ Un-Glont.Ro

NE REZERVAM DREPTUL DE A NE SELECTA PARTENERII IN TIMP DE 48 ORE.

×