Jump to content
 • Announcements

  • PRO^aka~W0lfie~D00f

   PROMOVARE ZILNICA A SERVERELOR (VOT +1 ZILNIC)   04/17/2018

   Dragi colegi/gameri, pentru a ne promova serverele avem nevoie de voi. Da! Ati auzit bine! in fiecare zi, la 24h dati +1 vote pentru a urca in pozitie serverele noastre astfel incat sa intram in topul serverelor. Prin aceasta "mana de ajutor" si prin acest sacrificiu facut a maxim 4 minute din timpul acordat gamingului, reconstruim casa "gamelive" caramida cu caramida. +1 vot are o semnificatie foarte mare chiar daca vi se pare putin. Cu timpul, vom ajunge la rezultate uimitoare.   Cum trebuie sa votez?  -> 1. Intri pe fiecare site (apesi pe statusul fiecarui server)                                      2. Apesi pe butonul "voteaza" exact ca in imaginea de mai jos, in fiecare zi (dupa 24h dupa ce ai dat primul vote)    1.    2.           

zamasu

Loiali
 • Content count

  35
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2
My Favorite Songs

zamasu last won the day on May 24

zamasu had the most liked content!

Community Reputation

3 Neutral

About zamasu

Recent Profile Visitors

91 profile views
 1. Ma retrag, deoarece avem baieti cu owner donat pe serverul acesta care au experienta necesara sa aiba grija de server, si un comportament extraordinar de asemenea! Imi pare rau, Taha, dar in felul acesta nu se poate tine un server, daca dam admine la absolut toata lumea si isi bat joc de acest grad.
 2. Nu se poate sta spectator pe server, ori e defect pluginul, ori nu stiu, devine o problema care te calca pe nervi efectiv. Se poate face ceva in legatura cu asta?
 3. Habar n-am de ce au fost sterse toate banlist-urile, dar asta e, o iau de la capat. Nick Admin: Nick Banat: Motiv Ban: Dovada / poze /demo: Ora: Data:
 4. Problema gag

  Macar modificat sa pot spune si eu + multi altii anumite cuvinte (reclamatie fiind unul din ele) fara sa primesc gag, ca nici "amx_ungag" nu imi pot da, spunand ca sunt imun si ca nu am primit. E cea mai mare buba de pe server, foarte enervanta si nu exista solutii in-game. Un nou amx_gag si o modificare gag_words.ini si totul o sa fie smooth pe viitor.
 5. Prezentare diliul

  Salut.

GameLive :love ,creat din extorsiunea produsa de transformarea unei anumite Coalitii :angrydevil ,care s'a dus la impartirea fragmentata. Gamelive,taramul online de impuscat :smirk. Adecvat spiritului de gamer :v,in proportii scazute sau ridicate,depinde fiecare in felul sau cum osclizeaza,prezent intr-un cadru si o forma,unica,neplagiata,originala din fiecare punct de vedere,ruland sub o forma de prezentare [pH] >:). Luand aploare ca urmare GameLive :arrowheart

Stats

100x31.gif Statistici T5

 

:clap Donatii realizate : :v 

 • :smirk Taha : 1000 €
 • CIP : 50€
 • REBOOK : 50€

Follow us

Facebook

Parteneriate Gamelive

comunitate cs WwW.4en3rgY.FOruMZ.Ro WarGods"/ zmbio"/ Devilz"/ Crazy-Gaming Romania Un-Glont.Ro

NE REZERVAM DREPTUL DE A NE SELECTA PARTENERII IN TIMP DE 48 ORE.

×