Jump to content

WARN

Designer
 • Content Count

  19
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Everything posted by WARN

 1. WARN

  Cerere Avatar

  Cu placere, dar vezi ca nu se vede bine la profil T/C
 2. WARN

  [Portofoliu] Freezmy

  Super, te astept cu o cerere designer sau un battle
 3. Salut, am o problema. Cand stau pe youtube si ma uit la un videoclip, daca ii dau skip se blocheaza tot videoclipul si trebuie sa dau refresh :/ . Am dat restart la router de 3 ori,am 1gbps, nu e de la net,ca asa spuneau cei de la youtube, m-am uitat in task manager, mai mult de 20% nu trec toate. De la ce ar putea fi sau cum repar asta?
 4. WARN

  Problema Youtube

  Am intrat pe chorme de la telefon si am vazut la sugerate : https://www.idevice.ro/2018/05/13/google-chrome-alerta-importanta-utilizatori/. Am dat scan cu malware bytes: Se pare ca aveam si eu adware. Chrome-ul are niste vulnerabilitati. Multumesc MoTaNeL. Puteti da TC.
 5. WARN

  Problema Youtube

  Am adblock, problema este ca daca ma duc la alta secunda din videoclip sau las videoclipul pornit si ma uit in alt tab, se blocheaza (uneori). Am observat ca se blocheaza mai des pe videoclipurile din alte tari, decat pe cele din romania.
 6. WARN

  Cadou MrLucifer

  Sper sa iti placa
 7. WARN

  Cadou MrLucifer

 8. WARN

  Cadou MoTaNeL

  Cu placere :)
 9. WARN

  Cadou MoTaNeL

  • Nick-ul tău : WARN • Nick-ul celui căruia îi dăruieşti acest cadou : MoTaNeL • Imaginea surpriză : https://imgur.com/xXMCJVJ.png
 10. WARN

  Problema Youtube

  Nu am reusit sa fac poza. Se intampla cateodata.
 11. WARN

  Problema Youtube

  .. face cateodata figuri, fac ss cand prind.
 12. WARN

  Recrutam designeri

  Salut, vrei sa faci parte din echipa de design a comunitatii GameLive? Te asteptam cu o cerere aici.
 13. Model cerere avatar/semnătură 1. Tipul lucrarii: 2. Dimensiuni: 3. Stock/tema: 4. Text principal: 5. Alte detalii: 6. Ultima cerere: Regulament - Aveti voie la cerere odata la 3 zile. - Minim 10 posturi. - Stockurile cu tema rasista sau pornografica sunt interzise. (+WARN) - Watermarkul va fi obligatoriu GAMELIVE.RO, GAMELIVE sau GL.RO - Dimensiunile pentru avatar sunt: 150x250 ; 150x300, iar dimensiunile pentru semnatura sunt: 500x200; 500x250. IN CAZ CONTRAR, CEREREA VA FI RESPINSA. Semnaturile vor fi postate doar pe IMGUR si vor avea extensia https .
 14. WARN

  [Art~Work] Chisu'

  Apreciez ca te-ai straduit si multumesc pentru avatare, doar ca nu mai folosi acele particule, cica sunt de prin 2012 si sunt invechite, totusi poti folosi acele particule albe albe intr-un avatar de iarna sa dea senzatia de zapada. Tine-o tot asa (y)
 15. WARN

  Welcome!

  Asta e noua platforma? Si vechiul forum

GameLive /:love ,creat din extorsiunea produsă de transformarea unei anumite Coalitii /angrydevil ,care a dus la împărțirea fragmentată. Gamelive e tărâmul online de împușcat /:smirk, adecvat spiritului de gamer /:v ,în proporții scăzute sau ridicate, depinde de fiecare în felul său cum osclizează, prezent într-un cadru și o formă, unică, neplagiată și originală din fiecare punct de vedere, rulând sub o formă de prezentare [pH] />:). Luând amploare, ca urmare GameLive /:arrowheart

Stats

100x31.gif Statistici T5

 

/clap Donatii realizate : /:v 

 • /:smirk Taha : 1000 €
 • CIP : 50€
 • REBOOK : 50€

Facebook

Parteneriate Gamelive

comunitate cs WwW.4en3rgY.FOruMZ.Ro WarGods"/ Devilz"/ Un-Glont.Ro Comunitatea Counter-Strike STEAM ON

NE REZERVAM DREPTUL DE A NE SELECTA PARTENERII IN TIMP DE 48 ORE.

CafeSuite - professional internet cafe management software

×