Jump to content
 • Announcements

  • PRO^aka~W0lfie~D00f

   PROMOVARE ZILNICA A SERVERELOR (VOT +1 ZILNIC)   04/17/2018

   Dragi colegi/gameri, pentru a ne promova serverele avem nevoie de voi. Da! Ati auzit bine! in fiecare zi, la 24h dati +1 vote pentru a urca in pozitie serverele noastre astfel incat sa intram in topul serverelor. Prin aceasta "mana de ajutor" si prin acest sacrificiu facut a maxim 4 minute din timpul acordat gamingului, reconstruim casa "gamelive" caramida cu caramida. +1 vot are o semnificatie foarte mare chiar daca vi se pare putin. Cu timpul, vom ajunge la rezultate uimitoare.   Cum trebuie sa votez?  -> 1. Intri pe fiecare site (apesi pe statusul fiecarui server)                                      2. Apesi pe butonul "voteaza" exact ca in imaginea de mai jos, in fiecare zi (dupa 24h dupa ce ai dat primul vote)    1.    2.           

WARN

Designer
 • Content count

  16
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2
My Favorite Songs

WARN last won the day on July 6

WARN had the most liked content!

Community Reputation

5 Neutral

About WARN

Recent Profile Visitors

133 profile views
 1. [Portofoliu] Freezmy

  Super, te astept cu o cerere designer sau un battle
 2. Problema Youtube

  Am intrat pe chorme de la telefon si am vazut la sugerate : https://www.idevice.ro/2018/05/13/google-chrome-alerta-importanta-utilizatori/. Am dat scan cu malware bytes: Se pare ca aveam si eu adware. Chrome-ul are niste vulnerabilitati. Multumesc MoTaNeL. Puteti da TC.
 3. Problema Youtube

  Am adblock, problema este ca daca ma duc la alta secunda din videoclip sau las videoclipul pornit si ma uit in alt tab, se blocheaza (uneori). Am observat ca se blocheaza mai des pe videoclipurile din alte tari, decat pe cele din romania.
 4. Cadou MrLucifer

 5. Cadou MoTaNeL

  Cu placere :)
 6. Cadou MoTaNeL

  • Nick-ul tău : WARN • Nick-ul celui căruia îi dăruieşti acest cadou : MoTaNeL • Imaginea surpriză : https://imgur.com/xXMCJVJ.png
 7. Problema Youtube

  Nu am reusit sa fac poza. Se intampla cateodata.
 8. Problema Youtube

  .. face cateodata figuri, fac ss cand prind.
 9. Problema Youtube

  Il am deja.
 10. Problema Youtube

  Salut, am o problema. Cand stau pe youtube si ma uit la un videoclip, daca ii dau skip se blocheaza tot videoclipul si trebuie sa dau refresh :/ . Am dat restart la router de 3 ori,am 1gbps, nu e de la net,ca asa spuneau cei de la youtube, m-am uitat in task manager, mai mult de 20% nu trec toate. De la ce ar putea fi sau cum repar asta?
 11. Cadou MrLucifer

  Sper sa iti placa
 12. Recrutam designeri

  Salut, vrei sa faci parte din echipa de design a comunitatii GameLive? Te asteptam cu o cerere aici.
 13. Model cerere avatar/semnătură 1. Tipul lucrarii: 2. Dimensiuni: 3. Stock/tema: 4. Text principal: 5. Alte detalii: 6. Ultima cerere: Regulament - Aveti voie la cerere odata la 3 zile. - Minim 10 posturi. - Stockurile cu tema rasista sau pornografica sunt interzise. (+WARN) - Watermarkul va fi obligatoriu GAMELIVE.RO, GAMELIVE sau GL.RO - Dimensiunile pentru avatar sunt: 150x250 ; 150x300, iar dimensiunile pentru semnatura sunt: 500x200; 500x250. IN CAZ CONTRAR, CEREREA VA FI RESPINSA. Semnaturile vor fi postate doar pe IMGUR si vor avea extensia https .
 14. [Art~Work] Chisu'

  Apreciez ca te-ai straduit si multumesc pentru avatare, doar ca nu mai folosi acele particule, cica sunt de prin 2012 si sunt invechite, totusi poti folosi acele particule albe albe intr-un avatar de iarna sa dea senzatia de zapada. Tine-o tot asa (y)

GameLive :love ,creat din extorsiunea produsa de transformarea unei anumite Coalitii :angrydevil ,care s'a dus la impartirea fragmentata. Gamelive,taramul online de impuscat :smirk. Adecvat spiritului de gamer :v,in proportii scazute sau ridicate,depinde fiecare in felul sau cum osclizeaza,prezent intr-un cadru si o forma,unica,neplagiata,originala din fiecare punct de vedere,ruland sub o forma de prezentare [pH] >:). Luand aploare ca urmare GameLive :arrowheart

Stats

100x31.gif Statistici T5

 

:clap Donatii realizate : :v 

 • :smirk Taha : 1000 €
 • CIP : 50€
 • REBOOK : 50€

Follow us

Facebook

Parteneriate Gamelive

comunitate cs WwW.4en3rgY.FOruMZ.Ro WarGods"/ zmbio"/ Devilz"/ Crazy-Gaming Romania Un-Glont.Ro

NE REZERVAM DREPTUL DE A NE SELECTA PARTENERII IN TIMP DE 48 ORE.

×