Jump to content
  • Announcements

    • PRO^aka~W0lfie~D00f

      PROMOVARE ZILNICA A SERVERELOR (VOT +1 ZILNIC)   04/17/2018

      Dragi colegi/gameri, pentru a ne promova serverele avem nevoie de voi. Da! Ati auzit bine! in fiecare zi, la 24h dati +1 vote pentru a urca in pozitie serverele noastre astfel incat sa intram in topul serverelor. Prin aceasta "mana de ajutor" si prin acest sacrificiu facut a maxim 4 minute din timpul acordat gamingului, reconstruim casa "gamelive" caramida cu caramida. +1 vot are o semnificatie foarte mare chiar daca vi se pare putin. Cu timpul, vom ajunge la rezultate uimitoare.   Cum trebuie sa votez?  -> 1. Intri pe fiecare site (apesi pe statusul fiecarui server)                                      2. Apesi pe butonul "voteaza" exact ca in imaginea de mai jos, in fiecare zi (dupa 24h dupa ce ai dat primul vote)    1.    2.           

Liviu

Loiali
  • Content count

    1
  • Joined

  • Last visited

My Favorite Songs

Community Reputation

0 Neutral

About Liviu

  1. Cerere rank

    Nickname:Liviu Prenume:Liviu Vârsta Reală:29 Data Nasterii: 4 mai Număr de Posturi:1 Vechime în comunitatea GameLive Romania:sunt de azi si imi place comunitatea Experienţă moderare:9 ani Cunoştinţe (Photoshop, HTML, PHP, Scripting):9 ani O scurtă descriere despre dvs.:- Motivul pentru care doriţi grad:As dori Administrator Pentru ca am experienta , si vreau sa ajut cu o donatie sau poate cu un post si o activitate acolo Cu ce consideraţi că puteţi îmbunătăţi categoriile pe care urmează să le moderaţi:membri Alte precizări (opţional):

GameLive /:love ,creat din extorsiunea produsă de transformarea unei anumite Coalitii /angrydevil ,care a dus la împărțirea fragmentată. Gamelive e tărâmul online de împușcat /:smirk, adecvat spiritului de gamer /:v ,în proporții scăzute sau ridicate, depinde de fiecare în felul său cum osclizează, prezent într-un cadru și o formă, unică, neplagiată și originală din fiecare punct de vedere, rulând sub o formă de prezentare [pH] />:). Luând amploare, ca urmare GameLive /:arrowheart

Stats

100x31.gif Statistici T5

 

/clap Donatii realizate : /:v 

  • /:smirk Taha : 1000 €
  • CIP : 50€
  • REBOOK : 50€

Follow us

Facebook

Parteneriate Gamelive

comunitate cs WwW.4en3rgY.FOruMZ.Ro WarGods"/ zmbio"/ Devilz"/ Crazy-Gaming Romania Un-Glont.Ro

NE REZERVAM DREPTUL DE A NE SELECTA PARTENERII IN TIMP DE 48 ORE.

×