Jump to content
 • Announcements

  • PRO^aka~W0lfie~D00f

   PROMOVARE ZILNICA A SERVERELOR (VOT +1 ZILNIC)   04/17/2018

   Dragi colegi/gameri, pentru a ne promova serverele avem nevoie de voi. Da! Ati auzit bine! in fiecare zi, la 24h dati +1 vote pentru a urca in pozitie serverele noastre astfel incat sa intram in topul serverelor. Prin aceasta "mana de ajutor" si prin acest sacrificiu facut a maxim 4 minute din timpul acordat gamingului, reconstruim casa "gamelive" caramida cu caramida. +1 vot are o semnificatie foarte mare chiar daca vi se pare putin. Cu timpul, vom ajunge la rezultate uimitoare.   Cum trebuie sa votez?  -> 1. Intri pe fiecare site (apesi pe statusul fiecarui server)                                      2. Apesi pe butonul "voteaza" exact ca in imaginea de mai jos, in fiecare zi (dupa 24h dupa ce ai dat primul vote)    1.    2.           

Taha

Detinator Server
 • Content count

  158
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5
My Favorite Songs

Taha last won the day on June 13

Taha had the most liked content!

Community Reputation

21 Excellent

About Taha

 • Birthday 10/26/1991

Recent Profile Visitors

6,484 profile views
 1. Cerere Admin

  pm nick si pass
 2. Cerere admin

  pm cu nick si pass
 3. Regulament Playeri

  - Regulament Playeri + Admini - 1 . Păstrați un limbaj adecvat pe server riscati gag / kick / ban . 2 . Nu folosiți niciun fel de program care vă ajută la performanța jocului, primiți interdicția permanentă . 3 . Nu va urcati pe harta riscati slay / kick . 4 . Pe hartile de AWP si Knife , fără arme, He, flash! 5 . Anuntati suspectii de cod numai prin apasarea tastei U-@ si spuneti numele jucatorului suspect altfel riscati gag . 6 . Nu vorbiti fara sa ganditi sau la nervi nu va fi un motiv de scuza cand veti primi gag / ban (120 min) . 7 . Nu utilizați CFG- uri cu setari de aim norecoil silent aim, wall . veti fi avertizat și banat permanent dacă e cazul.
 4. Nume: Numele Admin reclamat?: Motivul reclamației?:
 5. nai decat, svr nu are nici un bug , merge sa te pui spec , dar nus sti tu cum , merge sa faci poze ,d a rnu sti tu cum , asta e problema ta ca nu stii .
 6. Player Reclamat: Dovada Aim / wall: Ora / Data:
 7. Cere UP

  Acceptat.
 8. [Cerere UP] ElekTr0z

  nai nici o luna , de cand ai loat admin, nu ai activitate , forum, server, banlist, ai si 20 ore jucate, na i mai intrat pe server de 1 saptamana. nai nici macar orele pentru sergent , dapai moderator.
 9. Cerere slot Bhop.exe

  pm nick si pass.
 10. avem multe banuri date , dar nu trecute in banlist, de acum cine da ban si nu e trecut in banlist , va avea remov .

GameLive :love ,creat din extorsiunea produsa de transformarea unei anumite Coalitii :angrydevil ,care s'a dus la impartirea fragmentata. Gamelive,taramul online de impuscat :smirk. Adecvat spiritului de gamer :v,in proportii scazute sau ridicate,depinde fiecare in felul sau cum osclizeaza,prezent intr-un cadru si o forma,unica,neplagiata,originala din fiecare punct de vedere,ruland sub o forma de prezentare [pH] >:). Luand aploare ca urmare GameLive :arrowheart

Stats

100x31.gif Statistici T5

 

:clap Donatii realizate : :v 

 • :smirk Taha : 1000 €
 • CIP : 50€
 • REBOOK : 50€

Follow us

Facebook

Parteneriate Gamelive

comunitate cs WwW.4en3rgY.FOruMZ.Ro WarGods"/ zmbio"/ Devilz"/ Crazy-Gaming Romania Un-Glont.Ro

NE REZERVAM DREPTUL DE A NE SELECTA PARTENERII IN TIMP DE 48 ORE.

×