Jump to content

Anunturi Administrative

 • De ce sa Donez ?

  GameLive este o comunitate non-profit.Toate costurile noastre sunt îndeplinite prin donații pe care le primim de la utilizatorii noștri. Dacă vă bucură utilizarea comunității, vă rugăm să donați pentru a ne sprijini.

need.

Loiali
 • Content Count

  1
 • Joined

 • Last visited

My Favorite Songs

Community Reputation

0 Neutral

About need.

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. need.

  Cerere Unban need.

  NICK : need. IP (OBLIGATORIU) : 93.116.68.77 STEAM ID (OBLIGATORIU) : STEAM_0:1:40416466 DATA / ORA : 17/6/2018 ~ 13:35 ADMIN : S1mple. DOVEZI : https://www46.zippyshare.com/v/QM2LiVy0/file.html Ban pe Motiv de No-recoil ? , Demult cred ca sa epuizat aceasta idee . Joc Steam On,cu Cfg's standart , am dat de nenumarate ori WG pe acest server , si plus la aceasta, a tine un recoil in 1.6 in 2k18 , e doar un fleac . Nu inteleg dece adminii mai dau ban pentru no-recoil , no-spread , si alte prostii de genul ,daca nu stiu sa le depisteze, defapt si aceasta e foarte greu , as dori o clarificare , mersi anticipat.

GameLive /:love ,creat din extorsiunea produsă de transformarea unei anumite Coalitii /angrydevil ,care a dus la împărțirea fragmentată. Gamelive e tărâmul online de împușcat /:smirk, adecvat spiritului de gamer /:v ,în proporții scăzute sau ridicate, depinde de fiecare în felul său cum osclizează, prezent într-un cadru și o formă, unică, neplagiată și originală din fiecare punct de vedere, rulând sub o formă de prezentare [pH] />:). Luând amploare, ca urmare GameLive /:arrowheart

Stats

100x31.gif Statistici T5

 

/clap Donatii realizate : /:v 

 • /:smirk Taha : 1000 €
 • CIP : 50€
 • REBOOK : 50€

Follow us

Facebook

Parteneriate Gamelive

comunitate cs WwW.4en3rgY.FOruMZ.Ro WarGods"/ Devilz"/ Un-Glont.Ro

NE REZERVAM DREPTUL DE A NE SELECTA PARTENERII IN TIMP DE 48 ORE.

×