Jump to content
 • Announcements

  • PRO^aka~W0lfie~D00f

   PROMOVARE ZILNICA A SERVERELOR (VOT +1 ZILNIC)   04/17/2018

   Dragi colegi/gameri, pentru a ne promova serverele avem nevoie de voi. Da! Ati auzit bine! in fiecare zi, la 24h dati +1 vote pentru a urca in pozitie serverele noastre astfel incat sa intram in topul serverelor. Prin aceasta "mana de ajutor" si prin acest sacrificiu facut a maxim 4 minute din timpul acordat gamingului, reconstruim casa "gamelive" caramida cu caramida. +1 vot are o semnificatie foarte mare chiar daca vi se pare putin. Cu timpul, vom ajunge la rezultate uimitoare.   Cum trebuie sa votez?  -> 1. Intri pe fiecare site (apesi pe statusul fiecarui server)                                      2. Apesi pe butonul "voteaza" exact ca in imaginea de mai jos, in fiecare zi (dupa 24h dupa ce ai dat primul vote)    1.    2.           

KARDILAKT

SysOps.
 • Content count

  213
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6
My Favorite Songs

KARDILAKT last won the day on May 6

KARDILAKT had the most liked content!

Community Reputation

65 Excellent

7 Followers

About KARDILAKT

 • Rank
  FONDATOR GAMELIVE
 • Birthday 08/18/1995

Recent Profile Visitors

1,054 profile views
 1. Video realizat de mine .
 2. Topic inchis . Aici se fac reclamatiile catre staff-ul de pe forum
 3. Cerere Parteneriat Devil-Arena

  acceptat
 4. PREZENTARE fatih

  bun venit pe comunitate
 5. [UN-GLONT] - Cerere Parteneriat

  Pai daca eu am addblock pe browser cum sa fiu mai atent? de ce nu va configurati afisajul partenerilor fara a fi necesar oprirea addblock ....
 6. Prezentare NastyByNature

  Bun venit pe comunitate ;)
 7. Prezentare diliul

  Bun venit pe comunitate
 8. [UN-GLONT] - Cerere Parteneriat

  Eu inca nu am vazut nici un cod afisat pe comunitatea voastra de la gamelive
 9. Adausurii la Chat

  nu se poate din pacate :))
 10. Cerere DNS-Server Team Speak3.

  din cate mi sa comunicat , serverul este deja in alta comunitate .
 11. Cerere DNS-Server Team Speak3.

  Salut. Iti adaug azi tot . am avut probleme si nu am putut intra
 12. Cerere DNS - SA:MP

  Salut , esti deja detinator pe samp.gamelive.ro , mi s-a comunicat de celalalt detinator ca aveti ceva probleme legate de server. nu doriti sa continuati pe acelas dns samp ? Sau care este problema ? Vati separat ? trebuie o alta categorie ? PS` ip ul nu este corect sau nu merge . da urmatoarea eroare "Unable to contact server (Offline)"
 13. Reclamatie MoTaNeL

 14. Reclamatie MoTaNeL

  Avand in vedere ca mi s-a spus nick name-ul in conversatia voastra , nu ma bag in nici o decizie asupra ta sau a lui . Mai este staff-ul de administratori care sa urmareasca cauza si sa dea verdictul. Parerea mea ii ca : 1. Ownerul serverului nu trebuie sa isi argumenteze decizia de a bana un jucator in fata staff-ului de pe forum si in orice caz nu in fata unui simplu membru. 2. Aceasta reclamatie nu intra in categoria nici unui timp de reclamatie de tip forum . Argumentez si de ce : Motanel fiind Dezvoltator (Membru staff forum) nu a incalcat cu nimica regulamentul forumului . Tu in schimb la cererea lui, ai putea primi warn pentru limbaj inadegvat in conversatii private , pe scurt el te poate denunta ca ai adus injurii la adresa lui . 3. Daca chiar vrei sa aduci o reclamatie de tipul "nu iti convine de serverul dej ,detinut de motanel"- si susti ca nu merita a fi cu serverul in comunitatea gamelive ,pentru ca pune comunitatea intr-o postura proasta . Atunci esti rugat sa vi cu mult mai multe dovezi ,martori si reclamatii de la alti jucatori . 4. Avand in vedere ca el ii owner si ti-a cerut un simplu wg si nu l-ai putut da , asta inseamna ban pentru orice tip de jucator ,chiar daca sustii ca nu il poti efectua sau trimite. Spor si succes. Astept administratorii sa isi dea cu parerea la acest topic tip reclamatie .

GameLive :love ,creat din extorsiunea produsa de transformarea unei anumite Coalitii :angrydevil ,care s'a dus la impartirea fragmentata. Gamelive,taramul online de impuscat :smirk. Adecvat spiritului de gamer :v,in proportii scazute sau ridicate,depinde fiecare in felul sau cum osclizeaza,prezent intr-un cadru si o forma,unica,neplagiata,originala din fiecare punct de vedere,ruland sub o forma de prezentare [pH] >:). Luand aploare ca urmare GameLive :arrowheart

Stats

100x31.gif Statistici T5

 

:clap Donatii realizate : :v 

 • :smirk Taha : 1000 €
 • CIP : 50€
 • REBOOK : 50€

Follow us

Facebook

Parteneriate Gamelive

comunitate cs WwW.4en3rgY.FOruMZ.Ro WarGods"/ zmbio"/ Devilz"/ Crazy-Gaming Romania Un-Glont.Ro

NE REZERVAM DREPTUL DE A NE SELECTA PARTENERII IN TIMP DE 48 ORE.

×