• Announcements

  • PRO^aka~W0lfie~D00f

   PROMOVARE ZILNICA A SERVERELOR (VOT +1 ZILNIC)   04/17/2018

   Dragi colegi/gameri, pentru a ne promova serverele avem nevoie de voi. Da! Ati auzit bine! in fiecare zi, la 24h dati +1 vote pentru a urca in pozitie serverele noastre astfel incat sa intram in topul serverelor. Prin aceasta "mana de ajutor" si prin acest sacrificiu facut a maxim 4 minute din timpul acordat gamingului, reconstruim casa "gamelive" caramida cu caramida. +1 vot are o semnificatie foarte mare chiar daca vi se pare putin. Cu timpul, vom ajunge la rezultate uimitoare.   Cum trebuie sa votez?  -> 1. Intri pe fiecare site (apesi pe statusul fiecarui server)                                      2. Apesi pe butonul "voteaza" exact ca in imaginea de mai jos, in fiecare zi (dupa 24h dupa ce ai dat primul vote)    1.    2.           

Leaderboard


Popular Content

Showing most liked content since 04/14/2018 in all areas

 1. 1 point
  1. Nu a incalcat nici o regula de pe forum. 2. Actiunile sale (cu privire la serverul detinut) sunt justificate 3. Warn-ul l-a dat pe merit. In concluzie, si-a exercitat atributiile de pe forum in mod corect, aplicand regulamentul.
 2. 1 point
  Nu am sa vin sa scriu romane, voi fii scurt și la obiect. Fondatorul și tot odată deținătorul serverului Dej este Motănel, staff-ul atât și administrația GameLive nu se baga peste deciziile lui pe server. El “taie și spânzura”, are dreptul de a-și alege ce fel de persoana sa joace pe server. Atata timp cât el tia cerut un test tip wg, tu ca și jucător ești obligat sa respecți ordinele date de către un admin odată ce ești presupus de folosirea codurilor. Pe partea cealaltă legată de forum, el a procedat corect acordânduți un punct de warn pentru un limbaj vulgar și jigniri asupra unui membru administrativ. Concluzie: O reclamație in care reclamantul este vinovat pentru un limbaj interzis pe comunitatea GameLive Mai aștept și alte păreri din partea membrilor administrativi pana nu se va Închide topicul
 3. 1 point
  Te astept pe steam cu un PM pentru test admin sa vedem daca meriti Bafta
 4. 1 point
  Avand in vedere ca mi s-a spus nick name-ul in conversatia voastra , nu ma bag in nici o decizie asupra ta sau a lui . Mai este staff-ul de administratori care sa urmareasca cauza si sa dea verdictul. Parerea mea ii ca : 1. Ownerul serverului nu trebuie sa isi argumenteze decizia de a bana un jucator in fata staff-ului de pe forum si in orice caz nu in fata unui simplu membru. 2. Aceasta reclamatie nu intra in categoria nici unui timp de reclamatie de tip forum . Argumentez si de ce : Motanel fiind Dezvoltator (Membru staff forum) nu a incalcat cu nimica regulamentul forumului . Tu in schimb la cererea lui, ai putea primi warn pentru limbaj inadegvat in conversatii private , pe scurt el te poate denunta ca ai adus injurii la adresa lui . 3. Daca chiar vrei sa aduci o reclamatie de tipul "nu iti convine de serverul dej ,detinut de motanel"- si susti ca nu merita a fi cu serverul in comunitatea gamelive ,pentru ca pune comunitatea intr-o postura proasta . Atunci esti rugat sa vi cu mult mai multe dovezi ,martori si reclamatii de la alti jucatori . 4. Avand in vedere ca el ii owner si ti-a cerut un simplu wg si nu l-ai putut da , asta inseamna ban pentru orice tip de jucator ,chiar daca sustii ca nu il poti efectua sau trimite. Spor si succes. Astept administratorii sa isi dea cu parerea la acest topic tip reclamatie .
 5. 1 point
  Nick Codat: Bvcovia Comanda Folosita: amx_banip Ip / SteamID Codat: Motiv Ban: silentaim in cfg Dovada : Motiv am fost la el in pc si iam vaz ce cfg are si mam interesat despre ce e vorba + nu ii da voie cfg sa faca war god sa fir detectat :)) Detali : vrei Unban dami un war god si til scot .
 6. 1 point
  Acceptat ... grad actula: slot nu player dar e ok :)))) ... bafta T/C
 7. 1 point
  daca mai vad mosturi aiurea , 1 e de ajuns aveti ban 1 saptamana. daca e sa ma iau dupa cine a jucat cu cod aveti ban permanent multi .

GameLive :love ,creat din extorsiunea produsa de transformarea unei anumite Coalitii :angrydevil ,care s'a dus la impartirea fragmentata. Gamelive,taramul online de impuscat :smirk. Adecvat spiritului de gamer :v,in proportii scazute sau ridicate,depinde fiecare in felul sau cum osclizeaza,prezent intr-un cadru si o forma,unica,neplagiata,originala din fiecare punct de vedere,ruland sub o forma de prezentare [pH] >:). Luand aploare ca urmare GameLive :arrowheart

Stats

100x31.gif Statistici T5

 

:clap Donatii realizate : :v 

 • :smirk Taha : 1000 €
 • CIP : 50€
 • REBOOK : 50€

Follow us

Facebook

Parteneriate Gamelive

comunitate cs WwW.4en3rgY.FOruMZ.Ro WarGods"/ zmbio"/ Devilz"/ Crazy-Gaming Romania

NE REZERVAM DREPTUL DE A NE SELECTA PARTENERII IN TIMP DE 48 ORE.