Jump to content
 • Announcements

  • PRO^aka~W0lfie~D00f

   PROMOVARE ZILNICA A SERVERELOR (VOT +1 ZILNIC)   04/17/2018

   Dragi colegi/gameri, pentru a ne promova serverele avem nevoie de voi. Da! Ati auzit bine! in fiecare zi, la 24h dati +1 vote pentru a urca in pozitie serverele noastre astfel incat sa intram in topul serverelor. Prin aceasta "mana de ajutor" si prin acest sacrificiu facut a maxim 4 minute din timpul acordat gamingului, reconstruim casa "gamelive" caramida cu caramida. +1 vot are o semnificatie foarte mare chiar daca vi se pare putin. Cu timpul, vom ajunge la rezultate uimitoare.   Cum trebuie sa votez?  -> 1. Intri pe fiecare site (apesi pe statusul fiecarui server)                                      2. Apesi pe butonul "voteaza" exact ca in imaginea de mai jos, in fiecare zi (dupa 24h dupa ce ai dat primul vote)    1.    2.           

Dezvoltare Comunitate

In aceasta categorie se discuta si se executa dezvoltarea comunitatii.

Forums

 1. Cereri DNS

  Doresti sa te afiliezi comunitatii noastre si sa primesti un DNS aferent? Depunde o cerere si in cel mai scurt timp cineva din echipa administrativa iti v-a raspunde!

  20
  posts
 2. Cereri Grad

  Crezi ca ai facut ceva semnificativ pentru comunitatea noastra? Atunci fa o cerere aici pentru a fii rasplatit, daca doresti sa ajuti in continuare comunitatea.

  18
  posts
 3. Propuneri

  Ai o parere sau o sugestie care crezi ca ne ajuta comunitatea? Nu ezita sa o imparti cu noi!

  6
  posts
 4. Parteneriate

  Crezi ca indeplinesti conditiile si cerintele noastre pentru a deveni partener cu noi? Atunci te rog sa depui o cerere si in maxim 24h, vei primi un raspuns concret!

  14
  posts
 5. Asistență Servere

  Detinatorii de servere daca intampina probleme, aici suntem dispusi sa va oferim un suport gratuit.

  1
  post
 6. Concursuri

  In aceasta categorie vor posta doar membrii din administratia forumului care vor face periodic anumite concursuri pentru membrii nostri. Va multumim pentru intelegere!

  • No posts here yet

GameLive /:love ,creat din extorsiunea produsă de transformarea unei anumite Coalitii /angrydevil ,care a dus la împărțirea fragmentată. Gamelive e tărâmul online de împușcat /:smirk, adecvat spiritului de gamer /:v ,în proporții scăzute sau ridicate, depinde de fiecare în felul său cum osclizează, prezent într-un cadru și o formă, unică, neplagiată și originală din fiecare punct de vedere, rulând sub o formă de prezentare [pH] />:). Luând amploare, ca urmare GameLive /:arrowheart

Stats

100x31.gif Statistici T5

 

/clap Donatii realizate : /:v 

 • /:smirk Taha : 1000 €
 • CIP : 50€
 • REBOOK : 50€

Follow us

Facebook

Parteneriate Gamelive

comunitate cs WwW.4en3rgY.FOruMZ.Ro WarGods"/ Devilz"/ Un-Glont.Ro

NE REZERVAM DREPTUL DE A NE SELECTA PARTENERII IN TIMP DE 48 ORE.

×