Jump to content

Anunturi Administrative

  • De ce sa Donez ?

    GameLive este o comunitate non-profit.Toate costurile noastre sunt îndeplinite prin donații pe care le primim de la utilizatorii noștri. Dacă vă bucură utilizarea comunității, vă rugăm să donați pentru a ne sprijini.

Downloads

Category:   All

Featured Downloads

  • Counter-Strike 1.6 Professional Vs. 2019 Gamelive By KARDILAKT

    Name: Counter-Strike 1.6  Developer: Valve Genre: FPS GameLive Type:  Gamelive edition 2018 - 2019 INFO: Acest Cs este editat si configurat de catre staff-ul gamelive romania , nu necesita instalare , nu are virusi si nu este greu de folosit.  Aceasta versiune de cs detine configurari pentru serverele noastre , are instalat modelele si skinurile direct ,pentru a nu mai sta la descarcarea lor .  Cs -ul detine configurari anti lag si ping redus !  Cs-ul este facut pe clientul de steam , cu ajutorul lui puteti vedea cine sunt steam on sau nu ! ESTE RECOMANDAT PENTRU JUCATORII NON-STEAM !  FEATURES: – Clean Game – 100% No-viruses – High FPS and no lag in game – Comes with the latest updates – You can play singleplayer and multiplayer – No steam needed – 100% Safe – The size of the installer is : 496.2 MB MODUL DE INSTALARE  Cum am spus mai sus , nu necesita instalare, dar in schimb dupa descarcarea lui trebuie sa dezarhivati arhiva oriunde doriti si dupa aia sa deschideti iconita cu cs . Recomandam winrar care il puteti descarca de aici , pentru dezarhivarea cs-ului in pc ! 

GameLive /:love ,creat din extorsiunea produsă de transformarea unei anumite Coalitii /angrydevil ,care a dus la împărțirea fragmentată. Gamelive e tărâmul online de împușcat /:smirk, adecvat spiritului de gamer /:v ,în proporții scăzute sau ridicate, depinde de fiecare în felul său cum osclizează, prezent într-un cadru și o formă, unică, neplagiată și originală din fiecare punct de vedere, rulând sub o formă de prezentare [pH] />:). Luând amploare, ca urmare GameLive /:arrowheart

Stats

100x31.gif Statistici T5

 

/clap Donatii realizate : /:v 

  • /:smirk Taha : 1000 €
  • CIP : 50€
  • REBOOK : 50€

Follow us

Facebook

Parteneriate Gamelive

comunitate cs WwW.4en3rgY.FOruMZ.Ro WarGods"/ Devilz"/ Un-Glont.Ro

NE REZERVAM DREPTUL DE A NE SELECTA PARTENERII IN TIMP DE 48 ORE.

×