Jump to content
 • Announcements

  • PRO^aka~W0lfie~D00f

   PROMOVARE ZILNICA A SERVERELOR (VOT +1 ZILNIC)   04/17/2018

   Dragi colegi/gameri, pentru a ne promova serverele avem nevoie de voi. Da! Ati auzit bine! in fiecare zi, la 24h dati +1 vote pentru a urca in pozitie serverele noastre astfel incat sa intram in topul serverelor. Prin aceasta "mana de ajutor" si prin acest sacrificiu facut a maxim 4 minute din timpul acordat gamingului, reconstruim casa "gamelive" caramida cu caramida. +1 vot are o semnificatie foarte mare chiar daca vi se pare putin. Cu timpul, vom ajunge la rezultate uimitoare.   Cum trebuie sa votez?  -> 1. Intri pe fiecare site (apesi pe statusul fiecarui server)                                      2. Apesi pe butonul "voteaza" exact ca in imaginea de mai jos, in fiecare zi (dupa 24h dupa ce ai dat primul vote)    1.    2.           

Downloads

Category:   All

Featured Downloads

 • Counter-Strike 1.6 Professional Vs. 2019 Gamelive By KARDILAKT

    Name: Counter-Strike 1.6  Developer: Valve Genre: FPS GameLive Type:  Gamelive edition 2018 - 2019 INFO: Acest Cs este editat si configurat de catre staff-ul gamelive romania , nu necesita instalare , nu are virusi si nu este greu de folosit.  Aceasta versiune de cs detine configurari pentru serverele noastre , are instalat modelele si skinurile direct ,pentru a nu mai sta la descarcarea lor .  Cs -ul detine configurari anti lag si ping redus !  Cs-ul este facut pe clientul de steam , cu ajutorul lui puteti vedea cine sunt steam on sau nu ! ESTE RECOMANDAT PENTRU JUCATORII NON-STEAM !  FEATURES: – Clean Game – 100% No-viruses – High FPS and no lag in game – Comes with the latest updates – You can play singleplayer and multiplayer – No steam needed – 100% Safe – The size of the installer is : 496.2 MB MODUL DE INSTALARE  Cum am spus mai sus , nu necesita instalare, dar in schimb dupa descarcarea lui trebuie sa dezarhivati arhiva oriunde doriti si dupa aia sa deschideti iconita cu cs . Recomandam winrar care il puteti descarca de aici , pentru dezarhivarea cs-ului in pc ! 

GameLive /:love ,creat din extorsiunea produsă de transformarea unei anumite Coalitii /angrydevil ,care a dus la împărțirea fragmentată. Gamelive e tărâmul online de împușcat /:smirk, adecvat spiritului de gamer /:v ,în proporții scăzute sau ridicate, depinde de fiecare în felul său cum osclizează, prezent într-un cadru și o formă, unică, neplagiată și originală din fiecare punct de vedere, rulând sub o formă de prezentare [pH] />:). Luând amploare, ca urmare GameLive /:arrowheart

Stats

100x31.gif Statistici T5

 

/clap Donatii realizate : /:v 

 • /:smirk Taha : 1000 €
 • CIP : 50€
 • REBOOK : 50€

Follow us

Facebook

Parteneriate Gamelive

comunitate cs WwW.4en3rgY.FOruMZ.Ro WarGods"/ Devilz"/ Un-Glont.Ro

NE REZERVAM DREPTUL DE A NE SELECTA PARTENERII IN TIMP DE 48 ORE.

×