Metin2 – Istoric și caractere

Metin2 - Istoric și caractere

          Metin2 este un MMORPG gratuit dezvoltat de către Ymir Entertainment, publicat în România de către Gameforge 4D GmbH. Webzen a achiziționat Ymir Entertainment în 26 Ianuarie 2011 și a devenit deținătorul jocurilor Metin2 și Metin. Jocul în sine se constituie din lupta pentru supremație a celor 3 regate inamice care, deși odată formau un singur regat prosper, în urma apariției spontane a pietrelor metin s-au divizat și se războiesc între ele. Odată înscris, jucătorul, își va alege regatul și de asemenea caracterul cu care va juca.Inițial caracterul selectat se va afla într-o locație denumită colovial de către jucători “map1” a regatului ales, apoi jucătorul va avea de înfruntat diverși monștri a căror putere crește gradual pentru a putea acumula puncte de experiență necesare înaintării în nivel, obiecte/echipament și yang (una dintre monezile de schimb a jocului).

Descrierea personajelor

Războinic

Războinicii, datorită abilităților puternice, au un rol important în lupta corp la corp. Aspirațiile lor vin mai ales din puterea fizică(războinicul corporal) și din spiritul lor calm și echilibrat(războinicul mental). În funcție de abilitățile alese, răzbunarea lor poate fi distrugătoare folosindu-se de armele manevrate cu ambele mâini sau prin îndemânarea utilizării unei săbii și a scutului, ce pot pune piedici oricărui adversar.

Ninja

Ninja sunt asasini profesioniști, ei pot ataca prin ambuscadă. Dedicați abilităților lor, Ninja sunt maeștrii în luptele cu pumnalul (ninja lame) cât și cu arcul (ninja arc).

Șaman

Șamanii sunt înțelepți și folosesc Farmecele și Magia. Într-o luptă sau în apărarea unui camarad, puterile lor mistice sunt foarte eficace. Dedicați abilităților lor, Șamanii sunt maeștrii în intensificarea damage-ului din timpul atacului și în tămăduirea rapidă (șaman leac) sau în susținerea vrăjilor (șaman dragon).

Sura

Sura sunt Luptătorii care au obținut puteri magice când au decis să crească în brațele lor Sâmburii malefici ai Răului. Din această cauză sunt maeștrii în lupte prin mânuirea sabiei (sura arme magice) cauzând de asemenea chiar și damage de la distanță folosindu-se de magie (sura magie neagră). Dedicați abilităților lor, Sura își pot dezvolta farmecele folosite în atac și pot spori puterea magică.

Lycan

Lycanii sunt vechii războinici infectați cu un virus ce-i transformă în lupi feroce, aceștia își trag puterea din instinctul lor de bestie (lycan instinct) care le mărește enorm puterea. Luptători veritabili lycanii au fost descoperiți recent după ce au hotărât că este absolut necesar a interveni în conflictul dintre oameni și pietrele metin pentru a echilibra balanța puterii între cele două forțe. Lycanul se folosește de Gheare ca armă deci nu poate echipa nimic din echipamentele celorlalte rase din joc , el folosește 2 puncte centrale : Inteligența pentru a-i mării atacul pe lovitură la cele 2 Buff-uri : Sufletul Indigo și Roșu și Dexteritate pentru a-i mări atacul magic , respectiv skill-urile. În rest această rasă , are toate atribuțiile celorlalte rase și poate echipa Armura Azrael deocamdată. Lycanul este un caracter adăugat recent, spre deosebire de celelalte caractere are un singur set de competențe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *