CAMPIONAT League of Legends IN DEJ !

Sala de gaming Pitas Room din Dej ,anunta oficial pe facebook lansarea concursului ” League of Legends te transformă în campion! ” pe data de 24 Ianuarie 2019 cu ora 15:00 .

League of Legends te transformă în campion!
Primul campionat de LoL de pe raza orașului Dej va avea loc la Pitas Gaming Room!
Știm că mulți ați visat să vă arătați skilluri de gameri într-un campionat, așa cum ați văzut pe Twitch. Așteptarea voastră a luat sfârșit deoarece începând de azi, 18 ianuarie 2019, s-a dat drumul la înscrierile pentru primul campionat de LoL organizat vreodată în Dej, „League of Legends te transformă în campion!”. 
Înscrierile se vor face până miercuri, 23 ianuarie 2019, iar concursul va consta în echipe de 5+1 rezervă ( ținem să menționăm că rezerva este opțională). Jocurile vor începe joi, 24 ianuarie, începând cu ora 15:00, la Pitas Gaming Room, iar înscrierea constă în 20 de lei/persoană.
Primele vor fi consistente: locurile 1, 2 și 3 vor fi premiate cu seturi de tastaturi și mouse-uri tip gaming, dar și cu însemnele tipice unui câștigător! Astfel echipa de pe primul loc va intra în posesia Cupei Gold, locul doi va fi răsplătit cu o Cupă Silver, iar cei de pe trei vor primi Cupa Bronze! Restul participanților înscriși în top vor avea parte de premii surpriză!
Înscrie-te în joc!! Fii un campion de legendă!

A fost live pe facebook https://www.facebook.com/PitasRoom/videos/532084697303100/


ECHIPELE CASTIGATOARE SUNT URMATOARELE : 
LOCUL 3 : FZA 
LOCUL 2 : NEMESISS
LOCUL 1 : KND

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *